Taxi

Peugeot Expert
Peugeot Expert

TRANSFERI

  • zračna luka Pula
  • zračna luka Trst
  • zračna luka Rijeka/Krk
  • zračna luka Ljubljana
  • zračna luka Zagreb
  • zračna luka Milano
  • prijevoz do željezničkih i autobusnih postaja

IZLETI

Plitvička jezera

PlitvicePlitvička jezera najpoznatiji su nacionali park u Hrvatskoj, a ubrajaju se među najljepše znamenitosti u Europi. Zbog njihove ih je prirodne raznolikosti UNESCO uvrstio u popis Svjetske prirodne baštine. Plitvička se jezera sastoje od 16 međusobno povezanih jezera s brojnim vodopadima, a okružuje ih gusta šuma. Posjetitelje će dočekati brojne staze za šetnju te drveni mostići podignuti tik iznad mirne površine pojedinih jezera. Osim obilaska pješice razgledavanje jezera moguće je i turističkim vlakom ili brodom, a za posjetitelje su otvorena tijekom cijele godine.

Motovun

MotovunMotovun gradić koji se nalazi na samom vrhu strmog brežuljka ujedno je i najočuvaniji istarski gradić. Uživajte u istarskim čarima , domaćem vinu, pršutu, tartufima, čašici rakije, maslinovom ulju i drugim izvornim proizvodima seoskog turizma.

Grožnjan

GrožnjanGrožnjan, drevni gradić u sjeverozapadnoj Istri, petnaestak km udaljen od mora, ponosi se svojom bogatom tradicijom, kulturnom baštinom, ljepotom prirodnog ambijenta, a sve to oplemenjeno je umjetnošću.

Jama Baredine

BaredineJama Baredine poznata je i posjećivana od davnina, a prva dokumentirana istraživanja sežu na početke prošloga stoljeća od strane tršćanskih speleologa kada je istražena do dubine od 80 metara. Jama Baredine je prvi speleološki objekt ujedno i geomorfološki spomenik prirode u Istri valoriziran za posjetu turista.

Poreč

PorečPosjetite starogradsku jezgru grada u kojoj je smještena i Eufrazijeva bazilika, prošetajte uz more, te uživajte u restoranima.

Rovinj

RovinjGradić na zapadnoj obali Istre koji je uz Poreč jedan od najjači turistički centar Istre. Posjetite muzeje, galerije, kulturne ustanove ili pak uživajte u šetnji uz more.

Brijuni

BrijuniBrijunsko otočje izuzetan je spoj prirodnih vrijednosti i kulturno-povijesne baštine. Blaga klima i pogodni zemljopisni uvjeti, duboko u kopno uvučeni zaljevi te dobro branjeni visinski položaji, osigurali su kontinuitet djelovanja čovjeka na otoku od prapovijesti do najnovijeg doba.

Pula

PulaPoput ostatka regije poznata je po svojoj blagoj klimi, mirnome moru i netaknutoj prirodi. Grad ima dugu tradiciju vinarstva, ribarstva, brodogradnje i turizma. Grad je najpoznatiji po svojim sačuvanim antičkim rimskim građevinama od kojih je najpoznatiji amfiteatar iz prvog stoljeća, šesti po veličini u svijetu, popularno zvan Arena.

Zagreb

ZagrebZagreb je glavni grad Republike Hrvatske, i najveći grad u Hrvatskoj po broju stanovnika. Povijesno gledano, Zagreb je izrastao iz dva naselja na susjednim brdima, Gradeca i Kaptola, koji čine jezgru današnjeg Zagreba, njegovo povijesno središte. Uz razgledavanje opustite se u shoppingu u mnoštvo shopping centara.